Γίνε τώρα μέλος

Η Abbott Diabetes Care με γνώμονα πάντοτε τις δικές σου ανάγκες, δημιούργησε το club ΧΑΡΑΖΩ: μια δυνατή αλυσίδα ζωής για τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Όποιο σύστημα διαχείρισης σακχάρου FreeStyle κι αν επιλέγεις, από σήμερα δεν είσαι μόνος! Ένας ολόκληρος κόσμος προνομίων σε περιμένει στο club ΧΑΡΑΖΩ! Γίνε τώρα μέλος στην πιο δυνατή αλυσίδα ζωής ΧΑΡΑΖΩ και

Άλλαξε τη ζωή σου με το διαβήτη, με συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση και συμβουλές από ειδικούς και με συνεχείς επισκέψεις στο νέο, ανανεωμένο site www.xarazo.gr. Ακόμη, για εσένα που θέλεις να αλλάζεις τη ζωή με το διαβήτη, το club ΧΑΡΑΖΩ προσφέρει ένα ακόμη μοναδικό προνόμιο: μάθε σήμερα για το πρόγραμμα διατροφικών συμβουλών ΖΩ που σου δίνει πρόσβαση σε μοναδικές πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή, συμβουλές από ειδικούς διατροφολόγους και πολλές ακόμη μοναδικές παροχές!

Ξένοιασε με τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα μέτρησης γλυκόζης, όπως το FreeStyle Precision Neo

Κέρδισε πολλά δώρα, δωρεάν ταινίες και εκπλήξεις, κάθε μέρα!

Aκόμη, μάθε πώς μπορείς κάθε φορά να κερδίζεις ακόμα περισσότερα! Γιατί τώρα πια δεν είσαι μόνος! Είσαι μέρος μιας δυνατής αλυσίδας και έχεις τη δύναμη να κάνεις τη ζωή σου με το διαβήτη διαφορετική!

Για την ομάδα ΧΑΡΑΖΩ και την ABBOTT DIABETES CARE,

εσύ έχεις πάντα προτεραιότητα!

KARTA_XARAZO